GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Şehit Mahmut Söylemez İlkokulu

Şehit Mahmut Söylemez İlkokulu

EYDİBABA MAH. ŞOFÖR ALİ CAD. NO 2 İÇ KAPI NO 1 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP
Vizyon
Öğrencilerin, karşılaştıkları sorunları tespit etmeleri ve bunları çok yönlü düşünme ve muhakeme yeteneklerini geliştirmek. Kaynakları etkili ve verimli bir şekilde kullanmalarını sağlamak. Öğrencilerin düzeylerine uygun şekilde yaşamlarında yönetime katılmalarını sağlamak.
Misyon
Atatürk İlke Ve İnkılaplarını benimseyen; Cumhuriyet’e sahip çıkan, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip, aynı zamanda da sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan, herkesle diyaloga açık, his ve düşüncelerini ifade edebilen İçinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan akıl ve bilimin esas alındığı, bilim dünyası ile bütünleşmiş araştırma gücünü toplumsal yararlılığa dönüştürebilen nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
Kütüphane Kitap Sayısı :2000
BAŞLAMA 8:30 BİTİŞ 14:10
Uydu İnternet (VSAT)
Ulaşım
Okulumuz Gaziantep´in merkezinde olup, Gaziantep çarşı merkezine yürüme mesafesindedir.
BÜYÜKŞEHİR
1KM